Volg ons

Nieuws | 28 augustus 2024

Nieuws: Maximaal in Control met plaatlasersnijden door de Trumpf TruLaser 5060

Plaatlasersnijder Trumpf TruLaser 5060

Cornelissen Metaaltechniek zet een nieuwe stap in de toekomst van metaalbewerking met de ingebruikname van de geavanceerde Trumpf TruLaser 5060. Deze plaatlasersnijder, die bekendstaat om zijn uitzonderlijke precisie en veelzijdigheid, versterkt de positie van Cornelissen Metaaltechniek als expert in plaatlasersnijden.

De investering in deze innovatieve machine is een bewijs van het continue streven naar excellentie en klanttevredenheid. Met de Trumpf TruLaser 5060 biedt Cornelissen Metaaltechniek niet alleen constante kwaliteit, maar ook een verhoogde productiecapaciteit en efficiëntere processen, wat uiteindelijk leidt tot nog betere resultaten voor onze klanten.

Dé machine voor constante kwaliteit

De Trumpf TruLaser 5060 is ontworpen met één doel voor ogen: het leveren van ongeëvenaarde kwaliteit bij elke snede. Deze geavanceerde plaatlasersnijder maakt gebruik van de nieuwste lasertechnologie, die garant staat voor een precisie en herhaalbaarheid. Of het nu gaat om complexe ontwerpen of eenvoudige snedes, de TruLaser 5060 zorgt ervoor dat elk stuk staal met de grootst mogelijke zorg en nauwkeurigheid wordt bewerkt. Dit resulteert in producten die voldoen aan de hoogste industrienormen en die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

TruLaser 5060

Een van de belangrijkste kenmerken van de TruLaser 5060 is de automatische kwaliteitscontrole. Deze functie maakt gebruik van sensoren en geavanceerde software om continu de snijkwaliteit te monitoren en indien nodig aanpassingen te maken. Dit betekent dat elk werkstuk, ongeacht de complexiteit, consistent van topkwaliteit is. Bovendien helpt deze technologie om verspilling te minimaliseren, wat niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid. Dankzij deze investering in hoogwaardige technologie blijft Cornelissen Metaaltechniek doen wat het belooft: Constant in Control zijn voor onze klanten.

Hoogwaardig en efficiënt plaatlasersnijden

De Trumpf TruLaser 5060 is meer dan alleen een snijmachine; het is een geïntegreerde oplossing voor efficiënt plaatlasersnijden. Deze machine is uitgerust met een krachtige laserbron die zorgt voor hoge snijsnelheden zonder in te boeten op precisie. Dit maakt het mogelijk om grote volumes te verwerken in een fractie van de tijd die oudere systemen nodig zouden hebben. Het resultaat is een aanzienlijke verbetering in doorlooptijden, waardoor klanten sneller hun producten ontvangen.

Trumpf Trulaser 5060

Daarnaast is de TruLaser 5060 uitgerust met intelligente automatiseringsopties, zoals automatische plaatwisselaars en restmateriaalverwijdering. Deze functies verminderen de stilstandtijden en verhogen de productiviteit, waardoor Cornelissen Metaaltechniek nog beter in staat is om aan de groeiende vraag te voldoen. Door de efficiëntie van het plaatlasersnijden te optimaliseren, kunnen we onze klanten scherpere aanbiedingen doen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Gemaximaliseerde capaciteit

Met de komst van de Trumpf TruLaser 5060 is de capaciteit van Cornelissen Metaaltechniek aanzienlijk vergroot. Deze machine kan net als onze vorige plaatlasersnijder met gemak grote plaatformaten aan, wat betekent dat we in staat zijn om een breed scala aan projecten aan te nemen. Maar dan nog sneller. Of het nu gaat om dunne platen of dikkere materialen, de TruLaser 5060 biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en capaciteit, waardoor we aan de specifieke eisen van verschillende sectoren kunnen voldoen.

Trumpf TruLaser 5060

Dankzij de verbeterde snelheid en efficiëntie kan Cornelissen Metaaltechniek nu meer opdrachten tegelijk verwerken, zonder dat dit ten koste gaat van de levertijden of kwaliteit. Dit betekent dat onze klanten kunnen rekenen op snellere levertijden en een hogere mate van betrouwbaarheid, wat hun eigen productieprocessen ten goede komt. De uitbreiding van onze capaciteit stelt ons in staat om te groeien en nieuwe markten te betreden, terwijl we onze bestaande klanten blijven bedienen met dezelfde toewijding en kwaliteit die ze van ons gewend zijn.

Plaatlasersnijden van de toekomst

De investering in de Trumpf TruLaser 5060 onderstreept de visie van Cornelissen Metaaltechniek om voorop te blijven lopen in de industrie. Deze geavanceerde plaatlasersnijder is een belangrijke stap richting de toekomst van metaalbewerking, waarin precisie, snelheid en flexibiliteit de norm zullen zijn. Door te investeren in de nieuwste technologieën, verzekert Cornelissen Metaaltechniek zich van een innovatieve positie in de markt, klaar om de uitdagingen van morgen aan te gaan.

Daarnaast is de TruLaser 5060 een duurzame keuze, met energie-efficiënte technologieën die het energieverbruik minimaliseren en tegelijkertijd de productiviteit maximaliseren. Dit past perfect in de bredere strategie van Cornelissen Metaaltechniek om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar dit ook op een verantwoorde manier te doen. Met de Trumpf TruLaser 5060 is Cornelissen Metaaltechniek klaar om de grenzen van plaatlasersnijden te verleggen en nieuwe normen te stellen in de industrie.

Heb je een vraag over dit nieuws item?

Peter
Peter Cornelissen

Business Development Manager