Volg ons

Nieuws | 21 oktober 2024

Nieuws: Bedrijfsvideo Cornelissen Metaaltechniek brengt klantbelofte tot leven

Cornelissen Metaaltechniek

Cornelissen Metaaltechniek lanceert met trots haar nieuwe bedrijfsvideo. In deze video vertalen we onze klantbelofte, “Constant in Control”, naar bewegend beeld. De video biedt een unieke kijk achter de schermen van ons bedrijf en laat zien hoe wij met ons team elke dag de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en controle leveren aan onze klanten.

Visuele vertaling van “Constant in Control”

Cornelissen Metaaltechniek is al meer dan 35 jaar een vertrouwde partner in de metaalbewerking. We staan bekend om onze betrokkenheid, snelheid en leverbetrouwbaarheid. Met de nieuwe bedrijfsvideo laten we zien hoe wij deze waarden in de praktijk brengen. De kern van de video is de klantbelofte “Constant in Control”, die onze aanpak en werkwijze perfect samenvat.

In de video wordt duidelijk hoe wij, van de eerste schets tot de uiteindelijke levering, volledige controle houden over het proces. Dit is waar we in uitblinken: wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd kunnen vertrouwen op een gestroomlijnde en efficiënte samenwerking, waarin leveringen tijdig en volgens afspraak plaatsvinden door onze eigen logistiek.

Meer dan metaalbewerking: het verhaal achter de belofte

Cornelissen Metaaltechniek is meer dan alleen een metaalbewerker. De jarenlange ervaring en betrokkenheid die we hebben opgebouwd, zorgen ervoor dat we jouw business en processen begrijpen. We weten wat er speelt bij inkopers en directies, en zijn ons bewust van de uitdagingen op het gebied van levertijden, betrouwbaarheid en kwaliteit.

De video benadrukt deze unieke positie van Cornelissen. Het vertelt het verhaal van onze mensen, onze machines en onze toewijding aan onze klanten. Van de nauwkeurigheid in het ontwerp tot de precisie in productie en montage: elke stap wordt uitgevoerd met het oog op maximale controle en klanttevredenheid.

Een belofte aan onze klanten

Met de lancering van deze video willen we een duidelijk signaal afgeven: Cornelissen Metaaltechniek blijft zich continu ontwikkelen om onze klantbelofte waar te maken. Wij zijn trots op onze geschiedenis, maar kijken altijd vooruit. De video is meer dan een presentatie van onze diensten; het is een belofte aan al onze klanten dat ze op ons kunnen blijven vertrouwen voor constante kwaliteit, betrouwbaarheid en controle.

Bekijk de video

Benieuwd hoe Cornelissen Metaaltechniek “Constant in Control” tot leven brengt? Bekijk de nieuwe bedrijfsvideo op onze website en ontdek zelf hoe wij al meer dan 35 jaar dé betrouwbare partner zijn in metaalbewerking.

Bij Cornelissen Metaaltechniek blijven we altijd streven naar het hoogste niveau van dienstverlening, zodat jij als klant kunt vertrouwen op een proces dat soepel, snel en gecontroleerd verloopt. Constant in Control – dat is waar wij voor staan.

Heb je een vraag over dit nieuws item?

Peter
Peter Cornelissen

Business Development Manager